Over ons
De Montferland Schutters

In 1985 is onze schietvereniging opgericht door onder andere Rob Burrekers en Robbie Burrekers, vader en zoon. De naam van de vereniging is gekozen omdat de meeste oprichters bij het Montferland woonden. 

Jan Jansen, schoonzoon van Rob Burrekers en zwager van Robbie was erelid. Hij heeft gezorgd voor het drukwerk en het logo dat wij nog steeds gebruiken. In dit logo zijn de contouren van het Montferland te zien.

Schietlocatie Pannerden

Schietlocaties

Ook de locatie is ongewijzigd gebleven. Naast de vaste locatie in Dinxperlo schieten wij de laatste jaren ook op andere schietlocaties. Zo hebben we in Bocholt (Dld.) geschoten en nu ook in Pannerden en in Emmen. Deze locaties zijn geschikt voor de leden die met lange wapens schieten.

Bestuur

Sinds een aantal jaren hebben wij een vast bestuur van 3 leden die bestaat uit een voorzitter, penningmeester en een secretaris. Verder zijn er een aantal leden die ook taken uitvoeren binnen de club.

De leden

Onze club bestaat uit een leuke en gevarieerde groep mensen, het is altijd gezellig en buiten om het schieten hebben wij altijd goede gesprekken en helpen we elkaar als het nodig is. Eén keer per jaar wordt er een algemene ledenvergadering gehouden en 4 keer per jaar houden wij een club wedstrijd. Op de laatste schiet dag van het jaar houden wij een kerstballen toernooi.